Nå har Switch fått Game Boy og GBA-spill

Som en del av Nintendo Switch Online.

Nintendo har nå utvidet retrospillutvalget på abonnementstjenesten Nintendo Switch Online til å inkludere spill fra de håndholdte konsollene Game Boy og Game Boy Advance (GBA). Nyheten ble kunngjort på gårsdagens Nintendo Direct, og spillene ble umiddelbart gjort tilgjengelige.

Det tok sin tid, men nå kan du endelig spille Game Boy-spill på Switch.
Det tok sin tid, men nå kan du endelig spille Game Boy-spill på Switch.

To abonnementsløsninger

Det som kanskje vil irritere noen (men som samtidig ikke er spesielt overraskende) er at det kun er Game Boy-spillene som er tilgjengelige for de med vanlig abonnement. For å få tilgang på GBA-spillene må du ha den dyrere ekspansjonsvarianten. Og nei, du kan ikke kjøpe spillene for å eie dem.

Game Boy-utvalget inkluderer legendariske titler som Tetris og The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Man kan velge mellom ulike fargevarianter (Game Boy, Game Boy Pocket og Game Boy Color), og utvalgte spill kan også spilles i flerspiller med en venn, lokalt eller over nettet.

Her er Game Boy-spillene som er ute nå:

 • Alone in the Dark: The New Nightmare
 • Game & Watch Gallery 3
 • Gargoyle’s Quest
 • Kirby’s Dream Land
 • Metroid II – Return of Samus
 • Super Mario Land 2: Six Golden Coins
 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX
 • Tetris
 • Wario Land 3

I tillegg har Nintendo lovet å slippe flere Game Boy-spill etter hvert, inkludert The Legend of Zelda: Oracle of Seasons, The Legend of Zelda: Oracle of Ages, Kirby Tilt ‘n’ Tumle og Pokémon Trading Card Game.

For Game Boy Advance er følgende spill ute nå:

 • Kuru Kuru Kururin
 • Mario Kart: Super Circuit
 • Mario & Luigi: Superstar Saga
 • Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
 • The Legend of Zelda: The Minish Cap
 • WarioWare, Inc.: Minigame Mania

Også her er flerspiller tilgjengelig for enkelte spill, for opp til fire spillere der det var støttet opprinnelig. Kommende utgivelser inkluderer Metroid Fusion, Kirby and the Amazing Mirror, Fire Emblem, Golden Sun og F-Zero Maxium Velocity.

Her kan du se annonseringen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.