Retrotimen: Spilltips og rosa tights

Retrotimen har noen retrospilltips, og mye annet, i ukens episode.

Podcasten Retrotimen har kommet frem til episode 305, som ikke har noe spesielt tema. Vi får for eksempel høre at Ida har vært i en liten bilulykke og at Otto har vandret rundt i rosa tights og med plaster over øyet. Lars har begynt å se en ny dansk krimserie, og tatt en nett-test for å sjekke om han er på det berømte spekteret.

Ellers lurer gjengen på om det er innaform med insekt i maten, og om gulost heter hvitost eller gulost.

En liten nyhetsspalte får vi også, og podcasten avsluttes med anbefalinger av noen retroperler til gamle spillmaskiner. Hvis du vil finne ut hvilket spill toppbildet er fra må du rett og slett høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.