Bygg byer på ryggen til en romhval

Hvorfor ikke? Beyond These Stars skal etter planen slippes senere i år.

Det virker kanskje som bybyggerspill har brukt opp alle de jordiske stedene man (med en viss fantasi) kan innbille seg at det er mulig å bygge by, for vi får stadig mer eksklusive lokasjoner for vår umettelige trang til å bygge og utvide.

Ikke så mye rom for flat earthers på denne verdenen.
Ikke så mye rom for flat earthers på denne verdenen.

Vi har allerede fått The Wandering Village, som lot oss lage landsbyer på en kjempeskilpadde, og nå får vi Beyond These Stars der byggingen foregår på ryggen til en hval. I verdensrommet, selvsagt.

Spillet skal etter planen slippes senere i år, via utgiver Hooded Horse. Det utfordrer deg med begrenset byggeplass og krav til effektivisering, men i tillegg må du passe på å ha et greit og bærekraftig forhold til Kewa, som hvalen heter. Det er du som velger hvor den skal reise, men hvis den er sint kan det være veien dit blir kald og utrivelig.

Vel fremme i et nytt solsystem blir det uansett mulig å bygge utposter på ulike planeter, for å få tigang til nye ressurser. I så fall må disse skipes til Kewa på en eller annen måte, så det blir helt sikkert mye å holde orden på. Slikt liker vi jo (vi strategispillere er rare, sånn sett).

Spillet kommer altså til PC, og slippes på Steam og Epic (det skulle ikke forundre meg om det også kommer til GOG etter hvert, men tydeligvis ikke ved lansering). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.