Retrotimen: The Whale, Kirby og Hogwarts Legacy

Spill og film i en fullspekket podcast.

Jeg var faktisk ikke klar over at Brendan Fraser hadde tatt pause som skuespiller, men nå har han altså gjort et mye omtalt comeback i filmen The Whale. Den har satt fyr på internett, og i ukens episode av Retrotimen har gjengen tatt en titt på den.

Spill har de også fått tid til, i alle fall Otto og Lars (Ida har en annen historie å fortelle). Otto har spilt det nyeste Kirby-spillet på Nintendo Switch, mens Lars har fått unna noen timer i Hogwarts Legacy på PlayStation 5.

Hør hva de har å si i ukens episode av Retrotimen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.