– Cities: Skylines II blir tidenes mest realistiske bybyggerspill

Ifølge utgiver Paradox Entertainment.

Paradox Entertainment holdt i dag et lite annonseringsshow der de kunngjorde noen nye spill. Som de allerede hadde nevnt, var et av dem fra Cities: Skylines-skaperen, og det var vel egentlig forventet at de endelig skulle fortelle at det populære bybyggerspillet får en oppfølger.

Det gjorde de også. Cities: Skylines II kommer til PC, Xbox og PS5 i løpet av året, og selv om teaser-traileren som ble vist på showet var temmelig intetsigende har Paradox lagt opp en Steam-side med litt mer informasjon.

Høyt ambisjonsnivå

De forteller at vi skal kunne bygge byer uten restriksjoner og at spillet får en dyp simulering og levende økonomi satt til en dynamisk verden. De hinter også om at byene blir større enn noensinne, og hevder at dette blir tidenes mest realistiske bybyggerspill.

PC Gamer har litt mer informasjon, der Paradox forteller at spillet simulerer alt fra individuelle husholdninger til byens transportnett og økonomi. Videre skal spillet ha omfattende støtte for modifikasjoner skapt av spillerne.

Som annonsert røpet Paradox også eksistensen til et par andre spill. Det ene kommer fra Shadowrun/Battletech-utvikler Harebrained Schemes og heter The Lamplighters League and the Tower at the End of the World. Jepps. Dette er et historiedrevet taktikk-/snikespill, som ser litt ut som XCOM møter Desperados.

Det andre spillet kommer fra The Sims-veteran Rod Humble og hans Paradox Tectonic-studio. Her får vi det som ser ut som en ekte The Sims-konkurrent, i form av Life by You. Men mer noe enn en teaser som fikk det til å se ut som en livssimulator som kjører på Cities: Skylines-motoren fikk vi ikke. I stedet loves vi at spillet skal avdukes på ordentlig den 20. mars.

Her kan du se hele showet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.