Spællbreak: Fra spill til film

Det har ikke alltid gått like bra når spill har blitt til film eller TV-serier.

I den siste tiden har det dukket opp flere solide TV-adapsjoner av spill og spillserier, men alle som har vært med en stund vet at filmer basert på spill ikke alltid blir helt vellykket. Og det er jo en veldig diplomatisk måte å si det på, med tanke på hva noen av oss har lidd oss gjennom i årenes løp.

Siden TV-serien The Last of Us er i vinden om dagen, har Håkon og Adrian fra podcasten Spæll fått med seg Christer Runde fra NerdCast og Ida Doris Joynt fra RadCrew for å snakke litt om filmer og TV-serier basert på spill. Her er det nok høy kalkuntetthet, men finnes det noen perler også?

Her er ukens Spællbreak-episode, der du får svaret:

Hva er din favorittfilm basert på et spill?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.