Distant Worlds 2 utvides med ny ekspansjon

Og imperiebyggeren fra 2022 har akkurat fått en stor oppdatering.

Distant Worlds er et av favorittspillene mine i sjangeren «ta over verdensrommet» (også kjent som rombaserte imperiebyggere i 4X-stil), og i fjor fikk spillet en oppfølger. Distant Worlds 2 var både vanedannende og underholdende, men hadde også litt rusk i maskineriet som gjorde at det ikke helt klarte å karre seg inn på min toppliste over fjorårets favorittspillutgivelser.3

Fortsatt utvikling

Heldigvis er Distant Worlds 2 en type spill som gjerne kan leve ganske lenge, og Distant Worlds 2 har fått flere oppdateringer etter lansering. Den til nå siste av disse, Aurora, kom for et par uker siden, og har alt fra oppgraderinger av spillmotoren til bedre automatisering og forbedret styring av flåtene under din kommando.

Nå får spillet sin første ekspansjon. Den heter Ikkuro & Dhayut, og bak dette navnet skjuler det seg to nye fraksjoner å spille som. Disse bør være kjent for tilhengere av originalen; Ikkuro er generelt trivelige folk som jobber for lykke og harmoni, mens Dhayut er romedderkopper. Og overraskende nok ikke veldig koselige.

Jeg vet ikke hvor mye tid jeg har til å hoppe tilbake i Distant Worlds 2 akkurat nå – det er tross alt et spill av den typen som har innebygd tidsmanipulering der én times spilling er minst to timer i virkeligheten – men jeg håper å få gjort det snart.

Her er i alle fall litt mer informasjon om de nye fraksjonene. Pakken lanseres den 16. mars, altså straks.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.