Enter the Gungeon blir ordentlig arkadespill

House of the Gundead er et arkadekabinett med to lyspistoler.

Det er ikke så vanlig å spille arkadespill på den lokale grillen lenger, men det finnes steder der slike fortsatt er tilgjengelige, og det kommer faktisk nye arkadespill fortsatt. Nå tar et av de mest populære indie-actionspillene, Enter the Gungeon, steget ut i arkadehallenes verden.

Tips til deg som tilfeldigvis eier en arkadehall.
Tips til deg som tilfeldigvis eier en arkadehall.

House of the Gundead er nemlig en fullskala arkademaskin med to lyspistoler (med haptisk feedback), en 43-tommers UHD-skjerm og et kraftig lydsystem. Poenget er å plaffe ned fargerike pikselfiender alene eller med en kamerat (/tilfeldig forbipasserende man huker tak i).

Spillet er åpenbart inspirert av titler som House of the Dead, Operation Wolf og så videre, men ser også ut til å låne originalspillenes «roguelite»-elementer for variert innhold.

Maskinen selges til både private og folk som eier arkadehaller, barer og lignende, og kan settes i gratis- eller betalmodus avhengig av hvor du har den stående. Billig er den definitivt ikke; nesten 6000 dollar (over 60 000 kroner) koster den, og jeg tipper det blir «litt» frakt også. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.