Planet Coaster-kunst i videoform

Spillkunst kommer i mange former – blant annet film-berg-og-dalbaner tydeligvis.

Planet Coaster er et 2016-spill som følger i fotsporene til ærverdige Rollercoaster Tycoon, og som med en Metacritic-score på 84 ble den i sin tid tatt godt imot av kritikerne, så vel som spillerne.

Men få spillere har vel gått så grundig til verks i arbeidet med å lage den ultimate berg-og-dalbanen (og dette må ha vært en god del av hva vi vanlige dødlige kaller arbeid!) enn personen som gjemmer seg bak brukernavnet Johnmalla2xlc.

Johnmalla2xlc er etter sigende en franskmann (eller kvinne?) med stor fascinasjon for amerikanske blockbustere fra det sene 20. århundre og har over tid laget stadig flere imponerende Planet Coaster-baner, som hen kaller «movie rides».

I disse banene gjenskaper Johnmalla2xlc plottene i flere storfilmer med enorm nøyaktighet og flid. Alt fra en seksten minutters gjennomkjøring av Back to the Future-trilogien, til Home Alone, Predator og til og med Blair Witch Project. Alle kan du se i denne saken.

Johnmalla2xlc lager gjerne to til tre av disse banene per måned (!), og på tross av all denne dedikasjonen har de fleste videoene kun seertall i de små hundre.

Hva synes du om disse videoene? Har du funnet noen favoritter? Del gjerne i kommentarfeltet!

Via Laura på cohost.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.