Storyteller debuterte for 15 år siden

Denne uken kommer endelig den kommersielle versjonen.

Storyteller er et slags puslespill der målet er å sette sammen korte tegneserier som forteller en historie. Du får leke deg med ulike figurer og temaer, og hvordan historien utspiller seg avhenger av hva du putter inn i de ulike panelene. Endrer du noe i et tidlig panel, vil paneler som følger etter oppdateres automatisk.

Det ser ut som det blir mange drap i dette spillet.
Det ser ut som det blir mange drap i dette spillet.

Spillet slippes førstkommende onsdag, altså 23. mars, og det er omtrent femten år etter at spillet først debuterte som en nettleserutgivelse i 2008. Nå er det neppe slik at spillskaper Daniel Benmergui har hatt det som fulltidsjobb hele den tiden, men det dukket stadig opp livstegn fra spillet og det vant blant annet en IGF-pris i 2012.

I 2018 ble utgiver Annapurna Interactive involvert, og i årene som har i alle fall spillets visuelle side blitt oppgradert ganske kraftig. Originalen hadde enkel pikselgrafikk, men spillet som slippes om to dager bruker en håndtegnet stil med forseggjorte animasjoner.

Spillet kommer til Switch og Steam. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.