Mer taktikk fra Mutant: Year Zero-skaperne

Miasma Chronicles har fått slippdato.

Mutant: Year Zero var et utfordrende og underholdende spill som kombinerte utforsking i sanntid med turbasert, taktisk kamp ala XCOM. Jeg fikk aldri laget noen egen artikkel om spillet, men snakket om det i to av våre (den gangen) faste saker om spillene vi hadde spilt hver måned (1, 2).

Eplet faller ikke langt fra stammen (eller noe).
Eplet faller ikke langt fra stammen (eller noe).

Nå har de svenske Mutant: Year Zero-utviklerne The Bearded Ladies et nytt spill på gang. Det heter Miasma Chronicles, og selv om det dropper det kule Mutant-universet ser det ut til å følge ganske tett i «forgjengerens» fotspor.

Det vil si at vi nok en gang må lede en gruppe særinger ut på eventyr, der de må utforske en intrikat verden og bekjempe rikelig med fiender underveis. Som før går utforskingen i sanntid, mens kampene finner sted i turbasert modus.

Det er en stund siden Miasma Chronicles ble kunngjort, men nå har utgiver 505 Games gitt det en slippdato. 23. mai er den aktuelle datoen, og spillet kommer til PC, Xbox Series X|S og PlayStation 5. En fysisk utgivelse vil også finne sted, senere. Her er det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

Syntes fortelleren høres veldig ut som Duke Nukem…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.