– Langrenn er dritkjedelig

cd SPILL forlenger vintersportsesongen med The Games: Winter Challenge.

Her på det såkalt blide Sørlandet snødde det i hele går, selv om det heldigvis ikke ble så voldsomt mye ut av det. Men vinteren har åpenbart ikke sluppet taket, selv om den første vårmåneden straks er over og vi endelig er tilbake på sommertid. Så da får vi gi vinteren et forhåpentligvis siste hurra med ukens episode av cd SPILL.

Sånn går det ganske ofte.
Sånn går det ganske ofte.

I dag tar Sigve og MrMamen for seg The Games: Winter Challenge, et av mange OL-inspirerte vintersportsspill, og et spill som (muligens ikke så veldig overraskende) var svært populært her til lands. Men hvor gøy er det, egentlig?

Personlig er jeg i alle fall glad for at cd SPILL har tatt for seg dette spillet. Det er nemlig ikke så voldsomt lenge siden jeg selv tenkte at det var et ypperlig spill å skrive tilbakeblikk på, men da jeg faktisk prøvde å spille det igjen sank motivasjonen som en stein, og det ble med tanken. Jeg tror jeg holder meg til Winter Games.

Her kan du høre episoden (og hvis du faktisk skulle få lyst til å spille spillet igjen, er det tilgjengelig på GOG – i en samlepakke som også inneholder sommervarianten fra samme serie):

En kommentar om “– Langrenn er dritkjedelig”

  1. Mitt favorittvintersport-spill (sammen med Ski or Die). Men langrennet er ikke spesielt gøy, det skal sies. Og skjønte aldri hvordan man skulle komme seg igjennom siste sving i skøyteøvelsen. Aking, storslalom og hopp derimot. Det var saker!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.