Sonic Origins utvides med Game Gear-spill

Samlepakken får også diverse andre nyheter.

Samlepakken Sonic Origins, som er tilgjengelig på PC og konsoll, inneholder 16-bit-spillene Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles og Sonic CD. Nå har Sega kunngjort at den skal utvides.

Nye spill og ny funksjonalitet

Sonic Origins Plus lanseres som en oppgradert versjon av hele pakken (og er tilgjengelig som billigere utvidelse hvis du allerede har den), og tilfører hele tolv Sonic-spill som opprinnelig kom ut på den håndholdte Game Gear-konsollen. I tillegg får du nå spille Amy i alle de andre Sonic-spillene, og Knuckles i Sonic CD.

De allerede inkluderte spillene i Sonic Origins kan spilles i bred oppløsning, og skal ha fått nye åpnings- og avslutningsanimasjoner. Du kan også spille dem med den grafikken de opprinnelig hadde (og det ser ut som dette er eneste mulighet for Game Gear-spillene).

Pakken har dessuten museum der du kan løse ulike utfordringer for å låse opp nytt innhold. Dette utvides også i Plus-versjonen, og det snakkes også om nye moduser og utfordringer. Sonic Origins Plus skal slippes den 23 juni på PC, Switch, PlayStation 4 og 5, Xbox One og X|S. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.