Retrotimen: Elevator Action

Hva med litt kjapp heisaction? Eller frister det mer med en kokainbjørn?

En ny episode av Retrotimen er ute, og som vanlig er vi litt for sene med å formidle det. Denne uken tar de for seg filmen Cocaine Bear, som har norske Kristoffer Hivju i en av rollene (ikke som bjørn, dessverre).

Filmen finner sted etter at et småfly fullstappet av narkotika styrter i en nasjonalpark i Georgia, og mens de opprinnelige eierne desperat prøver å få fatt i godset sitt er det en bjørn som finner varene først.

Gjengen har også spilt Elevator Action, et arkadespill fra Taito som dukket opp for en haug av plattformer på åttitallet. Det er NES-versjonen Retrotimen har testet. I Elevator Action er målet å skyte seg gjennom i en høyblokk, og sentralt her er heisene som tar deg mellom etasjene. Derav navnet.

Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.