Husker du flysimulatoren Megafortress?

Nå er den ute på Steam og GOG, sammen med utvidelsene.

Megafortress er en flysimulator fra 1991, som er litt ulikt de fleste andre spill i sjangeren ettersom flyet det simulerer er fiktivt. Faktisk stammer det fra en serie romaner skrevet av Dale Brown, og er en tungt modifisert B-52 med avanserte «stealth»-egenskaper og nok ildkraft til å alene kunne ta ut store forsvarsinstallasjoner.

Manualen på nesten 200 sider følger heldigvis med. Hvis ikke hadde du neppe kommet så mye lengre enn dette.
Manualen på nesten 200 sider følger heldigvis med. Hvis ikke hadde du neppe kommet så mye lengre enn dette.

Dette betyr ikke at Megafortress hopper over detaljene, og med tanke på både realisme og kompleksitet er denne simulatoren omtrent så avansert som du kan forvente fra et 1991-spill.

Opprinnelig kom Megafortress til PC og Amiga, og nå har PC-versjonen blitt utgitt på Steam og GOG. Her heter den Megafortress Collection, som indikerer at du får litt mer enn bare hovedspillet med på kjøpet. Du får nemlig også to ekspansjoner, Operation Sledgehammer og Operation Skymaster, som samlet tilfører spillet nesten 50 ekstra oppdrag.

Megafortress ble utviklet av Artech Digital, som ble dannet så langt tilbake som i 1982 og holdt det gående til 2011. Det er Ziggurat Interactive som har ordnet relanseringen. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.