Var kaken egentlig en løgn?

Podcasten Spæll tar for seg den legendariske hjernetrimmeren Portal.

Da jeg opprinnelig skrev min anmeldelse av Portal tilbake i 2007, beskrev jeg det som et spill alle måtte prøve, og sa at det leverte en uforglemmelig opplevelse. Ikke særlig kontroversielt, og hvis jeg skal prøve å tenke på andre spill jeg spilte omtrent samtidig, er det ekstremt få jeg husker like godt som Portal.

I dag er det Spælls tur til å si sin mening om Portal. De har fått med seg Terje Høiback fra Spillegals Podcast (og en og annen Spillhistorie-artikkel) og Lars Richard Olsen fra LOLbua for å diskutere det legendariske spillet. Spælls faste programledere, Adrian og Håkon, hadde faktisk aldri spilt Portal før (ja, det er visst mulig), så det blir spennende å høre deres perspektiv også.

Her kan du høre episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.