Rull opp verden i We Love Katamari

Sjarmbomben fra PlayStation 2 er tilbake på PC og konsoll.

Det er ikke bare den stadige tilveksten av grå hår i skjegget som gir meg følelsen av å ha blitt gammel, men også det faktum at jeg nå må skrive artikler om retrospill jeg faktisk anmeldte da de var helt nye. Slik som We Love Katamari, det første spillet i den etter hvert ganske ikoniske Katamari Damacy-serien som fikk europeisk lansering (tiden har ikke vært snill med teksten min).

Jeg skulle ønske japanerne sluttet å gi spillene sine så tungrodde navn.
Jeg skulle ønske japanerne sluttet å gi spillene sine så tungrodde navn.

Ny nyversjon

Nå har vi fått We Love Katamari Reroll+ Royal Reverie på PC (Steam) og alle standardkonsollene. Som i originalspillet er poenget å rulle sammen alt du kommer over, litt som når du lager (eventuelt lagde) en snømann med å rulle en liten snøball til å bli … vel, en stor snøball. Jo større ballen med ting er, jo større ting kan du rulle med deg, og det blir ganske absurd til tider.

Den nye utgaven har fått ny grafikk og et forbedret grensesnitt, samt nye utfordringer der du får rollen som kongen av kosmos den gangen han var en prins. Ellers er nok mye ved det gamle, men det er jo ikke negativt. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.