Her er Final Fantasy VII Rebirth

Trailer på over tre minutter viser det neste spillet i Final Fantasy VII-trilogien.

For mange var nok avdukingen av Final Fantasy VII Rebirth det største høydepunktet på årets (egentlig litt skuffende) Summer Game Fest. Dette er altså det andre av tre spill som kombinert skal by på en ny versjon av legendariske Final Fantasy VII. Det første er allerede ute, og du kan lese om det her.

Siden Final Fantasy VII Rebirth holdt en såpass høy profil på arrangementet, tipper jeg de fleste som var interessert allerede har lest om det. Men i tillegg til traileren – som viser at spillet ser akkurat så lekkert ut som forventet – er det klart at lanseringen vil finne sted tidlig i 2024, og at den fysiske utgaven kommer på to disker. Ikke noe du laster ned fra PSN via ISDN-linjen din, altså.

Ellers beskriver Square Enix spillet som en frittstående utgivelse, så de tenker seg nok at folk kan spille det uten å ha prøvd forgjengeren (selv om jeg mistenker det er rimelig uaktuelt for de fleste). Som sist ser det kun ut til å komme til PlayStation 5. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.