Retrotimen: Tetris-film og Switch-søppel

Gjengen i Retrotimen har sett Tetris-filmen, og Otto har testet et fryktelig dårlig Switch-spill.

Har du sluppet opp for lyttestoff der du ligger og daffer i solsteiken? Da har du jommen flaks, for denne uken har det dukket opp en ny episode av Retrotimen.

Det er en stund siden sist, så gjengen fra Trøndelag har mye å fortelle. Blant annet har Lars rundet amerikanske The Office, mens Otto har kjøpt seg et oppussingsobjekt. I tillegg har han fått fatt i det som «kanskje er det dårligste spillet som er tilgjengelig på Switch» – hva det er finner du ut i episoden.

Ukens film er Tetris, som har fått mye skryt så langt. Det er vel ingen stor «spoiler» å røpe at Otto, Ida og Lars også anbefaler filmen. Men de har selvsagt mye mer å si om den enn at den er verdt å se, så du får trykke «play»-knappen under her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.