Bli med til solfylte California

cd SPILL tar for seg sportsspillene California Games 1 og 2.

På åttitallet var Epyx en av de største uavhengige spillutgiverne, og deres kanskje mest populære spillserie ga oss sport og andre aktiviteter i alle mulige fasonger. Det hele startet med Summer Games og oppfølgeren, før vi fikk Winter Games, World Games og, til slutt, California Games. Alle hadde Commodore 64 som hovedplattform under utviklingen, men kom til masse annet også.

California Games på PC.
California Games på PC.

I mine øyne har alle disse spillene tålt tidens tann til en viss grad, og jeg er såpass glad i California Games at jeg har skrevet et stort tilbakeblikk på spillet. Men i dag er det podcasten cd SPILL sin tur til å teste det, og siden de er fokusert på PC-versjonen har de fått med seg Rad Crew-general Jostein Hakestad for litt eksperthjelp rundt andre versjoner.

De har også tatt med seg oppfølgeren, som kom i en tid der Epyx var en skygge av sitt tidligere selv og ikke ble den suksessen de hadde trengt for å vende tilbake til fordums storhet. Men hva de tenker om spillet får du høre i episoden.

Her hører du den (og klikker du her kan du få opp en detljert oversikt over hva som diskuteres når i podcasten):

Som vanlig er det Anette Jøsendal som har laget toppbildet.

2 kommentarer om “Bli med til solfylte California”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.