Savner du Stunts?

Test demoen av det kommende spillet Stunt Derby.

Stunts er en av de store PC-klassikerne, og en gang skal jeg få overtalt Kim til å lage tilbakeblikk på spillet. Men enn så lenge kan du høre om det i en episode av podcasten cd SPILL, og det er jo ikke så galt, det heller.

Okay.
Okay.

Om du savner spillet, og kunne tenke deg noe nytt i samme gate, kan det virke som Stunt Derby er noe du bør ta en titt på. Dette spillet kommer fra Cryptic Sea i samarbeid med YouTube-kanalen NoClip, og ser ut til å kombinere elementer fra Stunts med diverse nye elementer. Som i Stunts kan du også lage dine egne baner.

En demo er ute nå – i forbindelse med Steam Next Fest – og her får du spille alene, sammen med opp til fire spillere på samme maskin (delt skjerm) eller på nettet, i tre ulike moduser. Du kan også teste redigeringsverktøyet for baner.

Her er en kjapp liten presentasjon av spillet fra NoClip selv:

En kommentar om “Savner du Stunts?”

  1. Her skulle jeg kose meg med en artikkel om et Stunts-inspirert spill, også er det første som møter meg en jobboppfordring!? Dette så kult ut!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.