Spill baseball på den lokale parkeringsplassen

Commodore 64-spillet Street Sports Baseball er ute på Steam.

Den tidligere storutgiveren Epyx var glade i ulike former for sportsspill, og ukens episode av podcasten cd SPILL tar for seg et av de mest kjente spillene deres – California Games. Passende nok har et annet blitt relansert på Steam denne uken. Street Sports Baseball kom opprinnelig til Commodore 64 i 1987, og byr på baseballmoro i et litt annet format enn vi får i MBA-spillene.

Først må du velge lag, men det kan godt være motspilleren plukker de spillerne du vil ha.
Først må du velge lag, men det kan godt være motstanderen plukker de spillerne du vil ha.

Spillet finner sted i et amerikansk nabolag, og det hele starter med at du og motspilleren velger spillere for laget ditt. Du kan velge mellom 16 tenåringer, alle med ulike egenskaper, og når laget er valgt bærer det ut på asfalten eller gresset for å spille ball.

Nå har Street Sports Baseball blitt relansert på Steam. Det er Commodore 64-versjonen som kjører via emulator, med visse ekstramuligheter (lagring og lasting av spill, kontrollerinnstillinger, filtermuligheter og så videre). Vi blir ikke overrasket om det får følge av andre Street Sports-spill (Football, Soccer og Basketball).

Utgiveren er som vanlig Pixel Games UK, og de har også nylig sluppet det skrollende skytespillet Hades Nebula (samt eventyrspillet Castle of Terror, som jeg skrev om i sted). Hades Nebula-pakken inkluderer versjoner for Commodore 64 og Spectrum.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.