Donkey Kong er kidnappet!

Spæll redder den uheldige apen i Donkey Kong Country 2 for SNES.

Donkey Kong har kommet langt etter at han kidnappet dama til Mario i det første spillet som bar navnet hans. Men livet har ikke vært en dans på roser for den svære apen, for han har faktisk klart å bli kidnappet opp til flere ganger selv. Den første gangen var det Mario som sto for ugjerningen, mens i Donkey Kong Country 2 fra 1995 var banditten en kar ved navn King K. Rool.

Jau.
Jau.

Det er Donkey Kong Country 2 som er temaet for ukens episode av podcasten Spæll, der Håkon har fått med seg Bjørn Magnus Midthaug og Andreas Viking Bjørkhaug fra Level Up-familien for å ta et aldri så lite dypdykk i det fargerike plattformspillet.

Det er vel ingen overdrivelse å si at Donkey Kong Country 2 har et godt rykte på seg, faktisk er det mange som mener det er et av tidenes beste plattformspill og et eksempel på hva den britiske spillutvikleren Rare fikk til da de var på sitt beste.

Hør hva Spæll & co. mener ved å klikke på «play»-knappen her:

Bildene i artikkelen er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.