Betrayer kan nå skaffes igjen

Den unike førstepersonsskyteren kan lastes ned gratis fra GOG.

Betrayer er et førstepersons skytespill satt til kolonitidens Amerika, der du må prøve å finne ut hva som skjedde med en forlatt koloni. Spillet var kjent for sin distinkte visuelle stil – ved lansering var det i praksis sort/hvitt, med enkelte innslag av rødt. Men det fikk en fargeoppdatering senere, som spillere kunne aktivere om de foretrakk det.

Spillet ble lansert i 2014, og ble utviklet og utgitt av Blackpowder Games. Dette studioet ble dannet av en gjeng  veteraner fra F.E.A.R.-utvikleren Monolith, og målet deres var å lage unike førstepersonsskytere. Men Betrayer ble deres eneste utgivelse, og etter at studioet stengte ned noen år senere ble spillet fjernet fra markedet.

Nå er det imidlertid lagt ut på den DRM-frie nettbutikken GOG, helt gratis. Det er visstnok GOG-brukeren tfishell som har nøstet opp rettighetene og sikret at spillet kunne utgis på nytt. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.