Nittitallsaktig strategi fra MicroProse

Dying Breed ser ut som et zombiebefengt Red Alert.

MicroProse har fortalt at de vil gi ut Dying Breed, et sanntidsstrategispill som umiddelbart vekker minner om klassikere som Command & Conquer og Red Alert. Her spilles det åpenbart på nostalgi, med klassisk VGA-oppløsning, videosekvenser med ekte skuespillere og et tungt metall-lydspor.

Andre verdenskrig + zombier

Handlingen i spillet finner sted under den andre verdenskrigen, men ting har åpenbart tatt en annen vri enn i virkeligheten, for traileren viser horder av zombier og andre uhyggeligheter. Som i inspirasjonskildene fra nittitallet må du bygge baser, samle inn ressurser og produsere militære enheter, som du sender i kamp mot fienden. Du får også med deg unike figurer underveis.

Spillet har ikke fått noen slippdato enda, men det kommer til PC. Her er den nyeste traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.