Dette spillet ser ut som en kombo av XCOM og Space Hulk

Byr på taktisk kamp mot gufne romvesener.

USC: Counterforce ble sluppet i «early access» i forrige uke, og ser ut som en stilig kombinasjon av UFO/XCOM-spillene og Warhammer 40K-spillet Space Hulk (jeg må få skrevet om den heftige Amiga/DOS-versjonen snart).

Hva har vi her?
Hva har vi her?

Farer i verdensrommet

Spillet følger en gjeng spesialsoldater som sendes til en koloni på en fjern planet der en uidentifisert trussel … vel, truer? Poenget er i alle fall at det kommer til å gå ganske hett for seg. Den historiedrevne kampanjen er ikke tilgjengelig enda, men du kan spille enkeltoppdrag og serier med oppdrag. Det er også støtte for lokal samarbeidsflerspiller, og Steam Remote Play Together.

Handlingen sees ovenfra (det ser også ut til å ha et førstepersonkamera, men antakeligvis mest for stemningens skyld), og spillet er turbasert. Vi loves rikelig med egenskaper for soldatene, ulike typer våpen som kan brukes og mulighetern til å blant annet hacke omgivelsene eller utplassere ulike typer automatiske forsvars- og angrepssystemer. I tillegg skal miljøene være ødeleggbare.

Vil du ha mer taktisk kamp mot utenomjordiske fælinger? Xenonauts 2 ble nylig sluppet i «early access», og vi har testet spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.