Se det nye Outcast-spillet i en lekker trailer

Kultklassikeren Outcast får en oppfølger, og den ser slett ikke dum ut.

Åpen verden-spillet Outcast ble aldri noen enorm suksess da det dumpet ut på markedet i 1999, men til gjengjeld har det et nærmest ekstremt godt rykte hos de som faktisk spilte det. Spillet leverte en enorm og fargerik verden full av mysterier, og ga spillerne stor frihet til å reise dit de ville og løse utfordringene der på sine egne, unike måter.

Nå er en oppfølger på vei, og skal jeg dømme etter den nylanserte traileren virker det som utgiver THQ Nordic har gitt spillet et rimelig solid budsjett. Traileren fokuserer på spillets verden, og selv om det er veldig Avatar-aktig, det her, skal vi jo huske på at originale Outcast kom ti år før den populære filmen.

Outcast: A New Beginning har ingen slippdato enda, og er nok fortsatt en stund unna. Men her er traileren:

Jeg kan også ta med at THQ Nordic slapp en ny trailer fra nyversjonen av rollespillet Gothic. Jeg … er vel egentlig ikke superimponert, det virker som de prøver litt for hardt her, og resultatet er nærmest parodisk. Men okay, her er den:

Ah, og Diablo-inspirerte Titan Quest får en oppfølger. Traileren sier ikke så mye om spillet, men det er jo en kul nyhet (jeg likte Titan Quest, men det ble for ensformig til at jeg klarte å fullføre det):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.