Er dette en glemt forfar til Rocket League?

Nittitallsspillet Rocket Jockey har blitt relansert.

Hva er sjansene for at et spillnettsted skriver to saker om spill opprinnelig utviklet av nittitallsutvikleren Rocket Science Games på samme dag? Vel, ganske store hvis det spillnettstedet heter Spillhistorie.no og noen (Jordan Freeman Group) har relansert begge spillene samtidig.

Nittitallsaction.
Nittitallsaction.

Der Myst-inspirerte Obsidian var underfundig og intellektuelt, tror jeg Rocket Jockey var mer … vel, det motsatte. Dette er et action-/sportsspill der spillerne plasseres på superutrygge rakettsykler, og må prøve å kverke hverandre, kappkjøre mot hverandre eller spille en form for Rocket League-aktig ballspill mot hverandre.

Rakettsykkelen din gir deg også muligheten til å skyte ut en kabel med ankerfeste på for å ta svinger mer effektivt (som batmobilen), eller «hjelpe» motspillerne av syklene sine. Du kan så hive deg av din egen sykkel og stjele deres, om du vil.

Jeg ser at flere klager over at det er litt «input lag» i den relanserte versjonen av Rocket Jockey. Samtidig virker det som dette er et problem utgiveren er klar over, og jobber med å løse. Du får følge med på hva som skjer, om dette er et spill for deg. I så fall finner du det på Steam og Zoom Platform. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.