Ta en titt på dette lekre togspillet

Station to Station gir deg i oppgave å bygge jernbane i detaljerte voxel-landskap.

Vi liker spill som har med tog å gjøre her på bruket, faktisk så mye at vi på mandag publiserte ikke én men to artikler der Sid Meier-klassikeren Railroad Tycoon figurerte tungt (den ene var om cd SPILLs nyeste episode, den andre var ukens første runde i NM i Amiga-spill). Så klart vi må nevne nylanserte Station to Station.

Pent!
Pent!

Først og fremst er det vel på sin plass å påpeke at dette ikke er et forretningsspill ala Railroad Tycoon, i stedet ser det ut til å fokusere mer på kreativ hjernetrim. Du må bygge jernbaner mellom ulike steder på kartet for å få ressurser hit og dit, og skape vekst. Utviklerne hevder spillet er avslappende, men forteller også at det har et fokus på optimalisering av rutene.

Underveis vil verden endres som resultat av all transporten du får ordnet, og i en slags motsatt industriell revolusjon vil du skape mer liv i landskapene, ikke mindre.

Skaperne av spillet trekker frem utgivelser som Mini Metro, Train Valley, Dorfromantik, Terra Nil og Islanders som inspirasjonskilder. Du finner det (og en demo!) på Steam, og her er den obligatoriske traileren. Tut, tut!

En kommentar om “Ta en titt på dette lekre togspillet”

  1. Testet demoen, og det var dessverre ganske kjedelig. Virket som et veldig casual spill, men om man liker den type spill hvor man kan «kose» seg, uten noen særlige utfordringer, så er det nok en fin kandidat. Grafikken er utrolig lekker!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.