Ubåter og pirater fra MicroProse

Dette er ikke første gangen MicroProse har gitt ut slike spill.

For noen dager siden sendte den nye utgaven av MicroProse over et par spillkunngjøringer, og basert på temaene virker det som de fortsetter å følge i gamle MicroProses fotspor. For selv om de kun ser ut til å eie rettighetene til noen få av «forgjengerens» spillutgivelser er temaene kjente.

Rise of Piracy.
Rise of Piracy.

Først ut er Rise of Piracy, som beskrives som en kombinasjon av actionspill, eventyrspill og strategispill. Her starter du med ei seilskute og litt gull, og så er poenget å skaffe seg mer makt og rikdom. Du kan velge livet som pirat, og skaffe deg en hel armada med skip som til slutt kan ta over hele kolonier, eller du kan velge å jakte pirater i stedet.

Men du kan også drive handel, og faktisk har spillet over 200 varer som kan kjøpes og selges for profitt. Alternativt kan du bli med en av fraksjonene i spillet, og bli med når de finner på å erklære krig mot andre. Rise of Piracy slippes sent neste år, i «early access».

Det andre spillet heter Silent Depth 2: The Pacific, og her får du rollen som kaptein på en ubåt. Her trekkes Silent Service inn som en inspirasjonskilde, og spillet beskrives som en «sim lite». Du får leke deg i hele Stillehavet (under den andre verdenskrigen), og ta manuell kontroll over de fleste viktige rollene på ubåten. Silent Depth 2: The Pacific slippes i midten av neste år.

Her er trailere for spillene, først Rise of Piracy:

Så en Silent Depth 2-trailer der overraskende mye tid blir brukt over havoverflaten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.