Nå kan du teste Stargate: Timekeepers

Indeed.

Stargate SG-1 var i sin tid en av favorittseriene mine, og det på tross av at hver eneste sesong skulle ha minst en av disse fordømte episodene som var nitti prosent klipp fra tidligere episoder. Jack O’Neal, Daniel Jackson, Samantha Carter og Teal’c – til og med han Jonas-fyren og hun som ble spilt av Claudia Black – jeg savner dem litt, fortsatt.

Med Stargate: Timekeepers får vi en reise tilbake til Stargate på nittitallet. Handlingen tar utgangspunkt i avslutningen av sesong 7, og starter med slaget om Antarktis der kommandør Eva McCain leder et team som støtter SG-1. Litt senere legger hun og teamet ut på et nytt oppdrag, som resulterer i en helt ny Stargate-historie utviklet i samarbeid med MGM.

Stargate: Timekeepers.
Stargate: Timekeepers.

Commandos i Stargate-drakt?

Spillet byr på sanntidsbasert taktikk i stil med Commandos, Desperados og Shadow Tactics, der hver av medlemmene i gruppen din har sine egne unike egenskaper og du må detaljstyre dem rundt på slagmarken helst uten at fienden noensinne oppdager at dere er der. Før likene begynner å dukke opp, selvsagt, men da er dere forhåpentligvis langt unna.

Handlingen finner sted over fjorten episoder, og spillet er delt i to sesonger. Den ene slippes 12. september, mens den andre følger tidlig neste år (som en gratis oppdatering). Men allerede nå kan du finne ut om spillet har noe for seg, for en spillbar demo er tilgjengelig på Steam. Den har den første episoden i spillet.

Vi kan også nevne at utgiver Slitherine kjørte et live-event på Twitch der de hadde flere gjester fra universet rundt Stargate-serien (inkludert Martin Wood, som regisserte Stargate SG-1).Her er YouTube-versjonen:

Her er en trailer for den første episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.