Nå har Flashback 2 blitt lansert

Men, eh. Folk er ikke veldig begeistret.

Flashback er en av nittitallets store klassikere. Det ble opprinnelig presentert som en oppfølger til Another World, men hadde mer til felles med Prince of Persia, og kombinerte action-, plattform- og eventyrspill på en elegant og fortsatt ganske unik måte. Ikke rart det huskes godt av mange som spilte det på Amiga, PC eller for eksempel Mega Drive.

Det ser ikke så galt ut her, da.
Det ser ikke så galt ut her, da.

Nå har det fått en direkte oppfølger, Flashback 2. Den ser ut til å ignorere at det allerede har en oppfølger, i form av Fade to Black fra 1995, men det er dessverre ikke det største problemet skal vi tro brukeranmeldelsene. På Steam (der spillet koster solide 399 kroner) ligger de så langt på «mostly negative», og det klages over alt fra ytelse og feil til grafikk og kontrollsystem.

Det ser ikke ut som utgiver Microïds har sendt ut anmelderkopier av spillet, i alle fall ikke såpass tidlig at anmelderne har rukket å få skrevet noe enda. Og den eneste anmeldelsen det har på Youtube er en 30 sekunders videosnutt fra en kar som kjøpte det selv og ønsker å advare andre mot å gjøre det samme.

Så … her er en trailer, folkens!

Ooh, Collector’s Edition!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.