EGA-nostalgi med Horace Hagfish

Den nylanserte hjernetrimmeren byr på 50 brett og 16 farger.

EGA-standarden er kanskje erketypisk for «det var bedre på Amiga»-tiden i PC-spillenes historie, men det er fortsatt noe herlig nostalgisk over de 16 fargene PC-spillere måtte nøye seg med i gode, gamle dager. Det syntes åpenbart skaperen av Horace Hagfish også, for hans nye hjernetrimmer byr på nostalgisk 16-fargers grafikk i klassisk EGA-stil.

Horace Hagfish – PC-ens nye maskot?
Horace Hagfish – PC-ens nye maskot?

Her får vi 50 brett der du styrer Horace Hagfish, som altså er det vi på norsk kaller en slimorm. Han er en litt spesiell slimorm, for når han beveger seg rundt i spillets labyrinter etterlater han seg slim i ulike farger, og hva han får i seg bestemmer hva slags farge slimet hans blir. Det er vel og bra, men av en eller annen grunn er det helt forferdelig om slimet blir brunt, så det må unngås.

Horace Hagfish er ute på Steam, og for ordens skyld kan jeg jo påpeke at det er laget for moderne Windows-versjoner. De få brukeranmeldelsene som har dukket opp er utelukkende positive. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.