SeaOrama vekker minner om Ports of Call

Bli shippingmagnat i dette nye strategispillet.

Det er nesten noe litt merkelig over hvor vanvittig populært strategispillet Ports of Call endte opp med å være, spesielt på Amiga der det ble født. Jeg tror også det er et relativt lokalt fenomen; at det var mye mer populært her til lands enn for eksempel i USA og England (selv om de som virkelig elsket det var tyskerne, selvsagt).

Men har spillet en heis som bråker som ei båndsag?
Men har spillet en heis som bråker som ei båndsag?

SeaOrama er et nytt spill som sikkert er litt inspirert av Ports of Call. Her må du starte og drive et rederi med fokus på frakt av varer og ressurser over de syv hav. Det er over nitti havner verden over, og flåten din kan bestå av 17 ulike typer skip.

I motsetning til Ports of Call ser dette spillet ut til å kun fokusere på økonomi, så du slipper altså å navigere skipet ditt inn til den innerste kroken av Rio de Janeiro når taubåtene er ute i streik. Så risikeres det jo samtidig at opplevelsen blir litt tørrere. Flerspiller ser vi heller ikke ut til å få.

SeaOrama slippes uansett på PC (Steam, GOG og Epic) den 14. desember. Her er en liten trailer:

Les gjerne vårt tilbakeblikk på Ports of Call.
Det går forøvrig videre i Amiga-NM.
Og det finnes på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.