Blod og gørr i ville vesten

Blood West sender deg til westerntiden, der du må drepe vandøde og demoner.

Kingpin: Reloaded ble lansert i går, men fikk dessverre temmelig hard medfart av spillerne. Heldigvis er det ikke direkte vanskelig å finne alternativer om du har sansen for blodige førstepersonsskytere, og tilfeldigvis kom også Blood West ut av «early access» i går. Det har fått en mye bedre mottakelse.

Skyting og sniking

Når navnet er Blood West, er vel ganske mye sagt om dette spillet allerede. Men det er altså en førstepersonsskyter med snike-elementer (litt «immersive sim»-aktig) der presentasjonen og skytingen er som hentet ut fra et glemt nittitallsspill. Handlingen er satt til en overnaturlig og zombie-befengt versjon av den ville vesten, med litt Lovecraft blandet inn for sikkerhets skyld.

Spillet er ute på Steam og GOG, og du kan se traileren her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.