Hva har Dag Sørås og Sandeep Singh til felles?

De har begge snakket om Commodore 64-spill med gutta i Nerdatorium.

Podcasten Nerdatorium er tilbake med en ny sesong, og de to første episodene har allerede blitt publisert. Her treffer vi standupkomiker Dag Sørås og programleder Sandeep Singh, som begge har det til felles at de startet med spilling på gode, gamle Commodore 64. Begge kommer dessuten inn på utfordringer med å laste inn spill fra kassett (av typen «lydbånd»).

The Last Ninja på Commodore 64.
The Last Ninja på Commodore 64.

Derfra gikk det i litt forskjellig retning; Sørås fortsatte til Amiga og managerspill, før han la spillingen så godt som helt på hylla. Singh gikk derimot videre til Nintendos og konsollenes verden, men var riktignok alltid litt på etterskudd. Flaks at det finnes et helt nettsted for oss som er litt på etterskudd i spillenes verden, da!

Men spilling er uansett bare noe av det vi får høre om, for som vanlig går praten løst og fast både om gjestenes historier og hva enn som dukker opp underveis. Så hvis du skal ut i vintermørket og trenger litt munter stemning på øret, kan du gjøre mange dårligere valg enn å lytte til Nerdatorium.

Her er episoden med Dag Sørås:

Og her møter vi Sandeep Singh (oppdatering: episoden er midlertidig tatt ned for å få fikset noen ulyder):

Nerdatorium er en podcast der André Kvebek og Maurice Adams snakker om spill og moro med artister og andre interessante personligheter. Du finner dem på Spotify.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.