Husker du The Incredible Machine?

Den åndelige oppfølgeren, Contraption Maker, har fått en stor utvidelsespakke.

Kevin Ryan var programmerer og designer på hjernetrim-klassikeren The Incredible Machine, der poenget var å løse ulike oppgaver ved å designe absurde, Rube Goldberg-aktige kjedereaksjoner. Spillet ble en stor suksess, og er fortsatt høyt elsket av mange – inkludert både cd SPILL og Ivar Lobben som snakket om det på Spæll.

Contraption Maker.
Contraption Maker.

For en god del år siden lagde Ryan en åndelig oppfølger ved navn Contraption Maker. Den finnes blant annet på GOG og Steam, og er i praksis The Incredible Machine men med moderne grensesnitt og 2D-grafikk. Spillet har blitt godt mottatt, og Ryan har fortsatt å pusle med det. Faktisk er den seneste oppdateringen datert 10. januar 2024, akkurat slik som denne artikkelen.

Men det jeg egentlig skulle fortelle var at like før nyttår kom en ekspansjonspakke for Contraption Maker. Den heter Incredible Puzzle Pack, og har 160 nye nøtter å løse. Prisen er over 33,50 kroner, så det bør være nok pusling per krone her. Hovedspillet koster deg 72 kroner, hvis du ikke har det fra før.

Utvidelsen ser kun ut til å være lagt ut på Steam så langt. Her er en (ni år gammel) Contraption Maker-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.