Retroracing med fugleperspektiv

Barely Racing er et nytt spill ikke helt ulikt klassikere som Death Rally.

Noen spillmodeller blir aldri «gamle», selv om de omtrent har eksistert siden tidenes morgen. Racingspill med fugleperspektiv og (av og til) våpen hører til i dette selskapet, og klassikere som Death Rally er eksempler på spill i sjangeren som fortsatt er skikkelig vanedannende.

Barely Racing.
Barely Racing.

Derfor er det ikke så rart at det stadig dukker opp nye spill i samme stil. Barely Racing er (relativt) ferskt, og åpenbart inspirert av Death Rally. Her får vi postapokalyptisk racing på ni baner (som også kan kjøres motsatt vei), der det er fullt lovlig å sende et missil etter lederen om det å kjøre forbi på normalt vis blir for vanskelig.

Spillet har både kampanje og flerspiller (både lokalt og over nettet), og det har også rikelig med andre spilltyper slik som fotball (og nei, det var ikke Rocket League som først kom på å kombinere fotball med biler) og deathmatch.

Barely Racing har ikke fått fryktelig mange brukeranmeldelser, men de som er kommet er positive. Her kan du se en trailer:

En kommentar om “Retroracing med fugleperspektiv”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.