Utforsk Nord-Norge i Euro Truck Simulator 2

Spillkartet utvides nordover i en ny ekspansjonspakke for lastebilspillet.

Euro Truck Simulator 2 er godt over ti år nå, men det betyr ikke at utviklerne i tsjekkiske SCS Software har lagt spillet på hylla. I stedet fortsetter de å oppdatere spillet, og de jobber også utrettelig med nye utvidelser. Nå har de kunngjort Nordic Horizons, som utvider spillkartet nordover.

Kjenner du deg igjen?
Kjenner du deg igjen?

Utvikleren har ikke gitt noe kart over hvilke byer og veistrekninger som skal bli representert, men forteller vi får utforske Norge opp til Polhavet, så det er kanskje lov å håpe at hele landet nå blir representert i spillet etter at Scandinavia la til deler av Sør-Norge for mange herrens år siden. Vi kan kanskje også håpe at Norge får en generell oppgradering i samme slengen.

Ellers fortelles det at vi får oppleve Norrlands evige skoger (her nevnes E4 spesielt), og utforske Lapland i Finland. Nordic Horizons har ikke fått noen lanseringsdato enda, men en trailerfylt trailer har de sluppet. Den kan du se her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.