Spec Ops: The Line fjernes fra markedet

Visstnok på grunn av lisenser som går ut. Men du kan fortsatt få fatt i det, enn så lenge.

I går la folk merke til at det historiedrevne skytespillet Spec Ops: The Line ikke lenger var tilgjengelig for salg på Steam. Utgiver 2K Games hadde ikke kommet med noen kunngjøringer før de tok spillet ned, og heller ingen forklaringer på hvorfor de gjorde det.

Spec Ops: The Line.
Spec Ops: The Line.

I dag har det blitt klart at det gjelder lisenser som går ut på dato. Hvilke disse er, og om det eventuelt er mulig å fornye dem, har ikke 2K Games villet si. Men de har via spilljournalist Stephen Totillo bekreftet at spillet vil bli fjernet fra alle digitale distribusjonsportaler, ikke bare Steam, og det er ingenting i svaret deres som indikerer at de planlegger å bringe det tilbake.

Som vanlig påpeker de at det fortsatt vil være mulig for eksisterende eiere å spille spillet. Jeg legger merke til at Steam-konkurrenten GOG fortsatt har spillet for salg, og at de nå har satt ned prisen med 80%. Xbox-versjonen ser også ut til å være tilgjengelig. Dermed er det fortsatt mulig å få en lovlig kopi, enn så lenge.

Oppdatering: Spillet er nå fjernet fra GOG også.

Spec Ops: The Line er et tredjepersons skytespill satt til ruinene av storbyen Dubai etter at en katastrofe har intruffet der. Det prøver seg på en litt annen og mindre glansbildeaktig skildring av krig enn det vi er vant med fra spillmediet, og selv om ikke alt det gjør er helt vellykket vil jeg absolutt anbefale det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.