Fire nye arkadespill er relansert på PC

Her er en ny samling Toaplan-skytespill fra arkadehallene, nå på PC.

Toaplan Arcade Shoot ‘Em Up Collection Vol. 4 er ute på Steam nå, og er også ventet på GOG straks. Her får vi fire vertikalskrollende skytespill som opprinnelig ble sluppet i arkadeform, og som vanlig kan de kjøpes i én pakke eller hver for seg.

Batsugun.

De aktuelle spillene er Fixeight, Vimana, Tiger Heli og Batsugun. Ikke verdens mest kjente spilltitler, altså, men kjennere av sjangeren har nok i det minste hørt om Batsugun og Tiger Heli. Alle unntatt Fixeight setter deg bak spakene på ting som flyr (og spyr ut kuler), mens nevnte Fixeight gir deg rollen som en supersoldat i stedet.

Utgiver Bitwave Games skryter av autentisk emulering av arkadeoriginalene, med minimalt «input lag». I tillegg lagres det som skjer kontinuerlig, og du kan spole mellom ti og atten minutter (avhengig av hvor mye som har skjedd) tilbake om du er misfornøyd med tingenes tilstand. Ellers er det rikelig med hjelpefunksjoner, slik som at du slipper å hamre skyteknappen.

Ah, og forresten. En litt merkelig greie er at Batsugun allerede er ute på Steam, fra en helt annen utgiver. Men det er Saturn-versjonen den utgaven bygger på, mens det er arkadeversjonen vi får i Bitwaves utgave. Så sånn er det. Her er i alle fall noen trailere:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.