Star Wars: Battlefront-samling på vei

De Battlefield-aktige Star Wars-skytespillene samles i én pakke om få uker.

Embracer-eide Aspyr Media kommer rett fra en rimelig vellykket lansering av Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft og kunngjorde denne ukene en ny retrolansering. Denne gangen er det Star Wars Battlefront I og II, fra henholdsvis 2004 og 2005, som samles i én pakke.

Gutta er samlet.
Gutta er samlet.

Disse spillene ble utviklet som forsøk på å bringe modellen fra Battlefield-spillene inn i Star Wars-universet, og er førstepersons skytespill primært fokusert på flerspillerkamper i store og åpne miljøer.

Samlingen lar deg spille dem både online (sammen med opp til 63 andre spillere) og offline, og inkluderer alt av offisielt ekstramateriale som opprinnelig ble lansert for dem. Ellers skal Hero Assault-modus være utvidet til å kunne spilles på alle bakkekartene.

Star Wars: Battlefront Collection kommer den 14. mars. Den slippes på Nintendo Switch, PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One og PC via Steam. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.