Age of Empires III har fått gratisversjon

Pluss: Age of Mythology: Retold har blitt presentert, og mye mer.

Microsoft har hatt et arrangement der de presenterte hva som kommer i Age of Empires/Mythology-universene, og det kom et par interessante nyheter der.

Age of Empires III: Definitive Edition har nå fått en gratisversjon. Her kan du spille tre av spillets 16 sivilisasjoner, og utvalget rulleres over tid. Du kan spille alene eller i flerspiller, og gratisversjonen har blant annet det første kapittelet av Blood, Ice, and Steel-kampanjen.

I flerspiller kan man selv starte spill på ett av åtte inkluderte kart, men man er ikke begrenset til disse når man spiller spill andre har startet. Mer info her.

Age of Mythology: Retold.
Age of Mythology: Retold.

Flere nyheter

Vi har også fått en presentasjon av Age of Mythology: Retold, som er en ny versjon av Age of Mythology fra 2002. Jeg har lagt den inn under. Det ser ut som utviklerne har lagt mye arbeid i å oppgradere dette spillet, og de forteller at det skal slippes i år, for PC og Xbox.

Ellers har en ny ekspansjon for Age of Empires II rett rundt hjørnet, den heter Victors & Vanquished og slippes 14. mars. Age of Empires Mobile har også blitt vist. Alt sammen finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.