Epic Mickey kommer tilbake i ny utgave

Mikke plukker opp malerkosten igjen!

Overraskelsen var stor da spilldesigner Warren Spector, kjent mest kjent for System Shock og Deus Ex, kunngjorde sitt Epic Mickey tilbake i 2009. Men selv om Epic Mickey aldri satte like stort preg på spillverdenen som Spectors eldre titler, ble det godt mottatt da det kom året etter.

Løp, Mikke!
Løp, Mikke!

Nå vender det tilbake, i form av Epic Mickey Rebrushed. Eller strengt tatt «Disney Epic Mickey Rebrushed», men eh. Spillet har i alle fall ny og moderne grafikk og et forbedret kontrollsystem, og Mikke har også fått noen nye egenskaper siden sist («dash», «ground pound» og «sprint»).

Spillet er fortsatt et plattformspill satt til en verden som heter Wasteland, der Mikke må bruke malerkosten sin for å fikse stedet opp, mens han overvinner fiender og finner hemmeligheter. Spillet har blant annet flere avslutninger basert på hvordan du har spilt det.

Nyutgaven utvikles av Purple Lamp (folkene bak den godt mottatte Rehydrated-versjonen av Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom), men de har fått litt input fra Warren Spector underveis. Det er THQ Nordic som gir den ut, og den kommer til PlayStation 4 og 5, Xbox One og Series X|S, Switch og PC i løpet av året. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.