Rise of Industry får oppfølger

Bygg opp ditt eget industri-imperium.

Kasedo Games har kunngjort at strategi-/byggespillet Rise of Industry får en oppfølger. Den har fått det fantasifulle navnet Rise of Industry 2, og som før er poenget å bygge opp et industri-imperium i virtuelle omgivelser der slikt ikke skader noen.

Ny utvikler, ny grafikkstil.
Ny utvikler, ny grafikkstil.

Denne gangen hives vi tilbake til åttitallets USA, noe du lett ser av traileren (som jeg har lagt inn under). Men konseptet er det samme som før: Du må bygge opp ulike produksjonskjeder for å forvandle landets ressurser til ferdige produkter som kan selges for profitt, og kan bli alt fra vinprodusent til bilfabrikant.

Det første Rise of Industry-spillet ble utviklet av Dapper Penguin Games, som nå er nedlagt. Oppfølgeren er det SomaSim som står for. De har blant annet gangsterstrategispillet City of Gangsters og SimTower-inspirerte Project Highrise på rullebladet. Spillet kommer til PC, Xbox Series X|S og PlayStation 5.

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.