Nerdatorium: Vidar Magnussen og Elden Ring

«Så står du ved rumpen til dyret, og så putter du bittegranne gift inn i rumpen.»

Podcasten Nerdatorium sparker igang en ny sesong, og første gjest ut er ingen ringere enn Vidar Magnussen. Du kjenner ham kanskje som Jonas fra Side om Side, Winter i Snøfall eller Magnus i Magnus, og hvis du ikke kjenner ham som Magnus i Magnus har du gått glipp av noe av det beste norsk TV har å by på, så da har du en jobb å gjøre (flaks det er helg nå!).

Elden Ring.
Det kan være skadelig å spille for mye Elden Ring, noe Vidar Magnussen fikk føle på kroppen.

I ukens episode blir det selvsagt mye snakk om karrieren hans, men som seg hør og bør blir det også massevis av nerding. Vi får blant annet høre om Vidars eskapader i Elden Ring (det er der sitatet i toppen kommer fra), og det blir også litt spillhistorie.

Vidar startet ikke med Commodore 64 som «alle» andre, men med en Dragon-maskin. Så obskur at jeg ikke tror vi har skrevet om den før her på bruket, faktisk. Men det ble litt Commodore 64-spilling også, før han gikk videre til NES, SNES og etter hvert PC. Hele historien, og veldig mye mer, hører du i podcasten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.