Vri hjernen med 4D Golf

Dette er minigolf, men ikke helt som du kjenner det.

Etter å ha brukt alt for mye tid på det egentlig ganske dårlige Golf With Your Friends er ikke minigolfspill noe som automatisk vekker interessen, men en rask titt på traileren til 4D Golf gjorde meg overbevist om at dette er et spill som fortjener litt oppmerksomhet.

Fysikk er rare greier

Den sentrale mekanismen her er at du kan endre banene underveis, siden spillet gir deg tilgang til en fjerde dimensjon. Altså at det fysisk finnes en ekstra romlig dimensjon som blir for 3D det samme som 3D blir for 2D. Jeg tror jeg skal gi meg her, og overlate demonstrasjonen til traileren.

Uansett loves vi over 120 nivåer, en rekke visualiseringsgreier som skal hjelpe oss å mestre firedimensjonalt rom og et redigeringsverktøy som lar oss designe våre egne nivper. Spillet er ute på Steam, der det har fått en god mottakelse så langt. Med en prislapp på 220 kroner er det litt utenfor imulskjøp-kategorien for min del, men det havner på ønskelista.

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.