Sci-fi-eventyr i Between Horizons

Det neste spillet fra skaperne av Lacuna er ute nå.

Between Horizons er et nytt eventyrspill som bruker en stilig kombinasjon av 2D-piksler og 3D-grafikk. Handlingen finner sted ombord på et generasjonsskip på vei til en annen stjerne, og du spiller 24 år gamle Stella som har arvet din fars posisjon som sikkerhetssjef. Noen skaper trøbbel, og det blir din jobb å komme til bunns i mysteriet.

Between Horizons.
Between Horizons.

Spillet fokuserer på etterforskning, der du må finne bevismateriale og knytte trådene selv. Det blir opp til deg å bestemme når du har nok bevis til å kunne utpeke de skyldige. Tar du feil, må du leve med konsekvensene. Spillet skal også være historiedrevet, og ha et Metroidvania-aktig miljø som gradvis utvides mens du spiller.

Between Horizons kommer fra skaperne av det godt mottatte Lacuna, og det ser ut som de første kjøperne generelt er fornøyd. Det er ute på Steam. Her er en trailer (med litt rotete lyddesign, i mine ører):

En kommentar om “Sci-fi-eventyr i Between Horizons”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.