Spillene som trengte en ny sjanse

Podcasten Spillegal minnes spillene de av en eller annen grunn likte mye bedre den andre gangen de prøvde dem.

Ingen fulltreffer

Vi har vel alle opplevd det. Noen ganger bare traff ikke det nye spillet. Grunnene kan være ganske så forskjellige, kanskje man ikke fikk helt taket på kontrollen og mekanismene i spillet, kanskje fenget ikke historien. Uansett grunn så satte vi spillet tilbake i hylla etter kort tid.

Between Horizons har også blitt omtalt et annet sted på denne nettsiden. Bilde: Mobygames

Men så var det et eller annet. Kanskje spillet fikk et godt omdømme i ettertid, kanskje følte vi at vi hadde vært litt urettferdige i å dømme spillet. Burde vi ikke prøve det en gang til? Og så er det full klaff, vi finner ut at vi likte dette spillet likevel.

I episoden

Spillegal tar for seg dette temaet i denne nyeste episoden. Ikke bare spill, men også hele sjangre vi ikke hadde sansen for før, men som vi liker nå. Vi snakker også som vanlig om spillene vi har spilt i det siste, som er Pepper Grinder, Deathmatch Dimension, Dave the Diver, GTA Online og Between Horizons.

Spillegal tar som alltid også gjerne i mot tilbakemeldinger og innspill på epost hets@spillegal.no, eller i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.