Maur på krigsstien

SimAnt møter Dungeon Keeper i Empires of the Undergrowth. Nå er spillet snart ferdig.

Det er neppe bare her i huset at man har merket noen av de mindre trivelige aspektene av vårens (alt for sene) ankomst: Maur på matjakt. Derfor passer det kanskje at maurstrategispillet Empires of the Undergrowth har fått slippdato. «Early access»-spillet får sin ferdige versjon den 7. juni.

Den ene av forskerne leker gud.
Empires of the Undergrowth.

Det betyr også at spillet får en ny oppdatering, som inkluderer en ny maurtype. Disse holder til på den afrikanske savannen, og spesialiserer seg på å spise termitter. Spillets kampanje vil få tre oppdrag som følger disse, i tillegg til en siste utfordring tilbake i laboratoriet.

Jeg testet Empires of the Undergrowth for et års tid siden, og var overrasket over hvor godt jeg endte opp med å like spillet. Da skrev jeg blant annet følgende:

– Alt i alt er Empires of the Undergrowth skikkelig kult. Det føles også veldig friskt og annerledes; joda, det har hentet inspirasjon fra SimAnt og Dungeon Keeper, men totalpakken føles ikke som noe annet jeg har spilt. Så det får en tommel opp herfra, og jeg gleder meg til å ta fatt på det igjen når versjon 1.0 kommer ut.

Ah, naiv og ambisiøs som vanlig. Men uansett om jeg får tid til å spille det igjen eller ikke, er det en ny trailer her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.